Allt du kan få hjälp med av en mäklare i Mölndal

En mäklare i Mölndal är helt överhopad med olika arbetsuppgifter. Ändå klarar hen det så galant. Vilket proffs! Tur att du inte behöver göra hens jobb.

Har du koll på hur mycket du kan få hjälp med av en mäklare när du ska sälja lägenhet? Kanske tror du att allt en mäklare gör är att lägga upp en annons, ta emot spekulanter på visningen och svara på sms när buden börjar trilla in. Då ska du veta att det är långt ifrån verkligheten.

En bra mäklare erbjuder en helhetslösning för allt som ska göras vid en försäljning. Och det är en hel del. Hos en mäklare kan du få inledande rådgivning innan du går vidare till att få lägenheten värderad. Sedan rullar listan bara på – kontakt med banken, homestyling, försäkringar, juridisk rådgivning, besiktning, kontakt med hantverkare, fotografering. Puh!

Mäklare i Mölndal har mycket att göra

När du tänker på det är det ett mirakel att det ser ut att gå så lugnt till på kontoret hos en upptagen mäklarfirma i Mölndal. Mäklarna knappar ju på sina datorer utan att visa minsta tillstymmelse till stress, när du kikar in genom det stora butiksfönstret. Men det råder febril aktivitet där inne, tro inget annat.

Men det är de vana vid. Att hålla många bollar i luften är en mäklares främsta styrka. (Tillsammans med att kunna sälja lägenheter i Mölndal till bra pris så klart.) Och tur är väl det – tänk om du hade behövt göra allt det som mäklaren gör själv?

16 May 2022