Om oss

Erfarna fastighetsexperter

Välkommen till Nilssons fastigheter – en fastighetsblogg som fokuserar på långa och fruktbara relationer med våra kunder. Här ligger fokus alltid på dig och dina frågor och undringar.

Vår ambition är att vara den mest fokuserade och lästa fastighetsbloggen i Sverige. Våra medarbetare hår lång erfarenhet av fastighetsbranschen och vet vilka fallgropar som finns och hur du ska undvika dem. Det vi inte vet om fastigheter är inte värt att veta.

Alla har bakgrund inom branschen

Vi har bakgrund i Nilssons Fastigheter som alltid har tagit ansvar för sina fastigheters förvaltning. Våra medarbetare är dagligen aktiva inom olika områden och är alltid nära marknaden. Hos oss finns erfarenheter av alla faser i fastighetsprocessen. Förvärv och utveckling, försäljning med mera. Vi har ett långsiktigt perspektiv på fastighetsmarknader, men vi har också koll på den dagliga utvecklingen på marknaden så att vi kan hjälpa dig att ta snabba investeringsbeslut.

Bland våra medarbetare finns spetskompetens inom alla delar av fastighetsbranschen och alla är vana vid stort ansvar efter att ha suttit på ledande positioner.

Hög kvalitet i fokus för oss

För oss är både detaljer och helheten viktig. God arkitektur och hög kvalitet i alla aspekter är grundläggande för framgångar i fastighetsbranschen. Hållbara fastigheter som bidrar till en bättre miljö helt enkelt.