Anlita professionell rörmokare i Stockholm

Rörledningar i villor som byggts på 1960-talet kan vara i dåligt skick. Om du bor i huvudstaden kan du låta en rörmokare i Stockholm inspektera dina rör.

Du bor i en villa som byggts för sextio år sedan. På senare tid har du märkt att vattnet i din diskho rinner ut långsamt. För stunden brukar du fixa problemet med en vaskrensare. Tidigare har du hällt kaustiksoda och varmt vatten i diskhon för att lösa upp proppar. Det ångrar du idag.

Eftersom du misstänker att rören i ditt hus blivit skadade, kontaktar du ett företag som kan kolla dina rör. Du får rören inspekterade med en kamera. Dina rör är skadade på några olika ställen. De delarna kan bytas ut. Men rörläggaren föreslår att du ska relina övriga delar. Då slipper du framtida problem.

Rörmokare i Stockholm – brett kunnande

Firman du anlitar för relining av dina rörledningar har flera certifierade rörmokare i Stockholm. De kan utföra många jobb förutom att fixa dina rör. De kan hjälpa dig med att lägga in ett helt nytt vattenburet värmesystem. Idag värmer du upp huset med direktverkande el. Med stigande elpriser kommer uppvärmning att “kosta skjortan”. Du har en stor tomt och en bra idé är att installera bergvärme och värmepump.

Du låter utföra jobbet med en totalentreprenad. Rörfirman leder hela projektet. Slangar läggs ut i marken på din tomt. Du får inlagt golvvärme i huset. Värmepump, shuntar, med mera installeras så att du kan justera temperaturen i husets olika rum. Och sist men inte minst, dina gamla rör blir utbytta och relinade.

15 Dec 2022