Balkonginglasning förlänger sommaren

Personer som älskar att sitta på balkongen känner ofta en besvikelse när det inte är möjligt. Ett sätt att lösa problemet är att göra en balkonginglasning.

Lisen envisades med att ta sitt morgonkaffe på balkongen trots att det blivit kyligt ute. Hon hade klätt på sig ordentligt men hennes man Ingvar var ändå orolig. Tänk om hon skulle dra på sig lunginflammation. I hennes ålder var det inte bra att bli allvarligt sjuk och hamna på sjukhus.

Ingvar hade funderat länge på hur han skulle få henne att komma in i värmen istället för att sitta där ute. Tills han insåg att hon givetvis skulle få sitta där, hon älskade det så mycket. Istället får det bli balkongen som måste ändras. Det var då han såg reklam om balkonginglasning.

Balkonginglasning en smart lösning

Han bokade en tid med ett företag som gjorde balkonginglasning. Sen väntade han med spänning på den dagen utan att berätta för Lisen. Så kom dagen då det ringde på dörren och det var Lisen som öppnade. Personen utanför förklarade att han kom för att titta på balkongen. Som tur hörde Ingvar och han tog över och bjöd in mannen som visade sig heta Anders.

Det här kunde sluta hur som helst. Anders berättade vem han var och att han kommit för att mäta balkongen så han kunde göra inglasningen. Lisen tittade förvånat på Ingvar. För ett ögonblick kom ingen reaktion. Så sprack hennes ansikte upp och hon gav sin man en stor kram. Sedan diskuterade de med mannen hur och när projektet skulle genomföras. Se utbudet av balkonginglasning här: balkonginglasning.nu

15 Aug 2022