Brandlarm i Stockholm skyddar

Om olyckan skulle vara framme gör det stor skillnad, särskilt nattetid kan det vara avgörande, om man har brandlarm i Stockholm eftersom det reagerar direkt och den som ska larmas rycker ut.

Det är viktigt att skydda sina lokaler på bästa sätt. Oavsett om det är ett boningshus, en industri eller en butikslokal så behövs det ett pålitligt och driftsäkert brandlarm.

Brandlarm i Stockholm har gjort att många bränder kunnat stoppas i tid. Det kan ibland vara lätt att släcka om det finns brandsläckare tillgänglig. En brand kan uppstå om någon slängt en brinnande fimp i en överfull askkopp. Får man då larm direkt så är det lätt att släcka utan att det sprider sig.

Har man ett brandlarm som man själv kan programmera så kan man välja vem som först ska larmas. Kanske räcker det med ett sms till en brandansvarig på företaget som kan avgöra om brandkåren ska larmas. Falsklarm och onödiga utryckningar är dyrbart och kan hindra att brandkåren rycker ut där den verkligen behövs.

Man väljer vem som ska larmas, och man kan sköta brandlarmet på distans

Ett pålitligt larm som sköts och får regelbunden service av företaget som installerade det är en bra trygghet. Kunnig personal säkerställer att allt fungerar och ser till att de som har hand om larmet på plats vet hur det ska hanteras. Det helautomatiserade systemet kan skötas genom en molntjänst där man själv bestämmer vem som först ska larmas.

Ett brandlarm ska vara godkänt av SBSC och installationen ska utföras av en certifierad säkerhetspartner.

7 Dec 2021