Digitala skärmar i butik som mervärde

När du är i en butik så är du på jakt efter något att fylla ditt hem eller ditt skafferi med. Digitala skärmar i butik ger dig råd gällande veckans erbjudanden, men kan även innehålla annan fakta.

Det skadar aldrig att prova något nytt i din matvarubutik, men ibland kan det vara svårt att komma ur gamla hjulspår. Digitala skärmar i butik är en källa för information om något erbjudande som finns under den veckan, eller så kan det vara något som butiken vill trycka lite speciellt på. För dig som kund kan det vara ett mervärde som gör att du kan hitta något som du inte hade tänkt på. Eller så kan du bli varse om ett erbjudande som du annars hade kunnat missa.

Samarbetspartners syns på digitala skärmar i butik

Det som visas på en digital skärm i butiken kan även vara ett meddelande från kommunen, staten eller någon samarbetspartner. Du kanske får veta att badhuset har öppet i helgen eller att det kommer ett tivoli till staden. Allt som kan göra ditt liv lite roligare och mer intressant, eller vara information som är viktig för dig att veta om. De digitala skärmarna brukar därför sättas upp vid kassan, där du kommer bli stående en stund i väntan på att få betala. Men det kan även finnas skärmar på andra platser i butiken, där erbjudandet är placerat eller som en påminnelse om något som butiken inte vill att du ska gå miste om under shoppingen.

26 Sep 2021