Effektiv laddning med en laddstation i Stockholm

Du vill dra ditt strå till stacken för den gröna omställningen. Därför blickar du nu mot elbilen och en laddstation i Stockholm för att hålla den rullandes. Det får du 50% subventionerat nu.

För att klara av den gröna omställningen så måste en majoritet av fordonen som rullar på våra vägar vara elektriska. Och de behöver förses med energi på något sätt och det sättet är en laddstation i Stockholm. Dessa laddstationer laddar din elbil på ett effektivt sätt och ger dig en räckvidd på 70 kilometer på en timme. Och du kan nu få en installerad till hemmet så att du kan ladda bilen utan att åka iväg till macken. Det är inte att rekommendera att ladda din elbil i vanliga strömuttag då bilen kräver mycket energi. Det kan medföra en ökad brandrisk då våra vanliga uttag inte är konstruerade att klara en sådan hög effekt.

Få 50 procent tillbaka på din laddstation

Det finns ytterligare en motivering till att ta steget mot den gröna omställningen. Det är att Naturvårdsverket erbjuder dig en subvention på 50 procent på både installation och laddstation för att du är med och bidrar till en bättre miljö. Det gäller både privatpersoner och företag. Du kommer få ett trevligt bemötande av ett kompetent team som kommer att sköta installationen av din nya laddstation snabbt och lätt. Med elbil och en laddstation tar du strid för en grönare värld och det är en strid som är värd att ta!

25 Jan 2022