Fasadvepor ger maximal synlighet

Ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att få maximal synlighet är genom att använda fasadvepor. Oavsett om du äger en fastighet eller vill hyra en plats, kan du dra nytta av denna reklamform.

En fasadvepa tillverkas av ett lätt och flexibelt material som enkelt kan hängas upp på olika platser och formas efter byggnadens konturer. Den lätta materialstrukturen ger också en rörlighet som fångar uppmärksamhet. Ett dynamiskt budskap syns alltid bäst.

Om du har en industribyggnad, ett stort kontor eller något annat stort utrymme, vore det ett slöseri att inte använda det för utomhusreklam. Genom att samarbeta med ett företag som specialiserar sig på utomhusreklam får du de bästa idéerna och den hjälp du behöver för att utnyttja ytan på bästa sätt.

Få hjälp med design, placering och format för din fasadvepa

Det finns många fördelar med att använda fasadvepor. De förmedlar reklambudskap dygnet runt, året runt, och är dessutom väderbeständiga. En fasadvepa kan också användas för att dölja byggställningar under en renovering eller fungera som skydd för en temporär arbetsplats.

Fasadvepor kan tillverkas av ett halvgenomskinligt material som tillåter insyn och dagsljus i kontorsbyggnader. Detta gör dem perfekta för sådana miljöer.

Om du inte har en egen yta för att sätta upp din fasadvepa finns det företag som erbjuder attraktiva reklamytor för uthyrning. Dessa företag har erfarenhet och kan hjälpa dig med design och placering för att skapa en attraktiv vepa.

7 Jul 2023