Förvalta dina fastigheter med hjälp av professionell fastighetsservice

Har du nyss investerat i nya fastigheter? Då bör du anlita en professionell firma som erbjuder sina tjänster inom fastighetsservice och dina fastigheter kommer förvaltas väl och tryggt.

Att sköta om sina fastigheter är mycket viktigt för att byggnaden och dess omgivning ska vara välvårdad. Med en god skötsel kommer dina hyresgäster att trivas och fastigheten får den tillsyn som behövs så att man kan förebygga eventuella problem som kan uppstå.

Om det är en liten fastighet med enbart några få hyresgäster så kanske man som fastighetsägare klarar skötseln. Men om man har flera fastigheter så bör man anlita hjälp med skötseln och det kan man göra genom att anlita en firma som utför fastighetsservice i Stockholm. Med anlitad hjälp kan man som fastighetsägare slippa stressen med att sköta underhållet och all tillsyn själv.

Vad ingår i fastighetsservice?

Som fastighetsägare får man tillsammans med det företag som utför fastighetsservicen gå igenom vad det är man behöver hjälp med. Det är mycket skönt för fastighetsägaren att låta det inhyrda företaget sköta allt underhåll och frågor som dyker upp kring fastigheten.

Det som brukar ingå i servicen är all skötsel och underhåll både inne i fastigheten och utomhus, även att ta hand om frågor från hyresgäster och att guida hantverkare till rätt plats om det behövs exempelvis en rörmokare. Exempel på underhåll utomhus kan vara snöröjning och gräsklippning men även bygge av staket kan förekomma. Att rusta upp innergården är också något som utförs och att besikta lekplatsen är vanligt.

27 Jan 2021