Ge din fastighet ett lyft med en trapphusmålning

Äger du en fastighet som behöver få sig ett lyft? Oftast krävs det inte mycket för att göra omgivningen mer trivsam och behaglig. Ett bra ställe att börja på är att piffa upp trapphuset.

Det finns inget tråkigare än flagnande färg och slitna väggar i hallen och trapphuset i en lägenhetsbyggnad. Tyvärr är detta en miljö som oftast glöms bort, då fokus istället läggs på utomhusmiljön och själva lägenheterna. Men trapphuset är trots allt ett utrymme som de flesta boende rör sig i varje dag. Att se till att trapphuset är välskött och i bra skick kan lyfta både trivseln hos de boende och värdet på själva fastigheten.

Anlita en professionell målerifirma

Att måla trapphus är ett stort projekt och det är viktigt att det genomförs på rätt sätt. Det är en bra idé att anställa professionella målare som specialiserar sig på just trapphusmålning, för att se till att resultatet blir så bra som möjligt. Ett trapphus har oftast udda vinklar och komplicerade och svårtillgängliga ytor. Det är även viktigt att välja rätt färg till trapphuset. Det ska vara enkelt att rengöra då det lätt kan bli smutsigt. Ett trapphus är ett område många människor rör sig på dagligen. Det kommer utsättas för smuts, spill och slitage. Om trapphuset är mörkt och utan naturligt ljus så är det bra att välja en ljus färg, annars kan det lätt kännas instängt. Ta gärna kontakt med en professionell målerifirma om det är saker du känner dig osäker över. Läs mer om trapphusmålning på denna webbsida: https://www.trapphusmålning.nu 

25 Nov 2020