Industrigolv för både hemmet och verksamheten

Letar ni efter ett golv som tål lite tuffare tag? Ett industrigolv klarar det mesta och kan vara både värmetåligt, halkskyddat, elavledande och kemresistent. Dessutom är det snyggt.

Ett industrigolv klarar det mesta och har en hållbarhet på ungefär fyrtio till femtio år, innan det måste slipas och putsas upp igen. Dessutom är det lätt att rengöra samtidigt som det står emot smuts och slitage bra. Ett industrigolv går att få i många olika material som exempelvis epoxi, akryl, polyuretan och trä, som industriparkett och kubbgolv. Golven är dessutom snygga vilket gör att många även väljer att lägga dem i sina hem. Men vanligast är det med industrigolv i butiker, offentliga byggnader, sjukhus, kontor, industrier, sporthallar och andra byggnader där det vistas mycket människor.

Detta avgör materialvalet

Funderar man på att lägga ett industrigolv i Borlänge ska man kontakta en golvfirma som är specialiserad på just industrigolv. Som företag eller industri är det nämligen viktigt att det golv man lägger är anpassat efter den verksamhet man bedriver. För att man ska få ett hållbart och säkert golv måste man exempelvis ta hänsyn till vilka maskiner som används, eventuella kemikalier, temperatur och luftfuktighet. Detta är faktorer som det är viktigt att ta hänsyn till då det också påverkar arbetsmiljön och säkerheten. En golvfirma kan hjälpa till att hitta och lägga in det bästa golvet för just er verksamhet. Men då ett industrigolv kostar en del kan det vara bra att också jämföra priser mellan några olika golvföretag innan man bestämmer sig.

16 Mar 2021