Laddstation för företag är till för alla

Laddstationer för företag finns med olika hastighet på laddningen. Vilken hastighet vill du ha när du laddar bilen på företaget? Har du vägt för- och nackdelar?

Det finns saker att tänka på innan du installerar din laddstation. Kostnaden kan variera. Det har att göra med hur snabbt du vill att det ska kunna gå att ladda. Du måste också ta med i beräkningen att avståndet till din elförsörjning har betydelse. Det vill säga hur långt från elnätet din laddare är placerad.

Andra parametrar att ta med i beräkningen är om det ska vara en laddare som laddar med normal hastighet eller en som är extra snabb. Är det en riktigt snabb kan priserna skjuta i höjden snabbare än du kan ana. Då gäller det verkligen att laddaren är placerad i närheten av en elnätsanslutning.

Laddstation för företag är en riktigt bra investering

När det gäller laddstation för företag är det ändå att betrakta som en riktigt bra investering. För bara några ynka tusenlappar kan du få en laddbox som har en normal hastighet på laddning. Lägg till lite och du har en riktigt bra för dryga tio tusen kronor. Till det kommer en installationskostnad som kan variera.

När du väljer en riktigt snabb laddare är priserna helt annorlunda. Nu talar vi om en riktigt stor investering. Då får du räkna med att det handlar om siffror i klass med upp till en miljon. De billigaste kan du däremot få för cirka trehundra tusenlappar. Inte heller det så billigt. Skaffa laddstation för ditt företag genom detta företag: www.laddstationföretag.se 

17 May 2022