Ligg i topp med kontorsstäd i Stockholm

Bara för att du har ett flott kontor i Stockholm så är du inte i topp. Se till att lokalerna uppfyller kraven och att det är välstädat - anlita kontorsstäd.

Några goda råd för dig som driver verksamhet med kontor i Stockholm. Du har säkert valt att etablera ett kontor i Stockholm för att det känns lite fint att ha det och för att det är lätt för kunderna att komma dit. Även personalen brukar uppskatta en central placering av ett kontor. Det blir lättare att pendla och enkelt att utföra ärenden på lunchrasten.

För att det ska funka så där bra som du har tänkt dig, både gentemot kunder och personal, så vill det dock till att du skapar en trivsam miljö på kontoret. Vad gäller arbetsförhållandena för dina anställda så behöver du bland annat tänka på belysning, ventilation och ergonomi. För kundernas skull behövs det också att lokalerna ger ett gott intryck.

Ring kontorsstäd

En viss omsorg krävs när det gäller det estetiska vid val av inredning. Det är bra om gardiner och färgen på väggarna matchar varandra. Inredningen bör inte heller se sliten ut. Se över dörrkarmar och lister ifall de behöver ny färg. Kontrollera också ifall det är dags att byta ut glas och porslin i fikarummet. Det ger inget bra intryck att ställa en kantstött mugg framför en ny kund.

Sist, men inte minst, se till att det hålls välstädat. Det kvittar hur snygg och modern inredning du har om kontoret inte är städat. Det finns bra hjälp att få för kontorsstäd i Stockholm. Det är bara att lyfta telefonluren och ringa.

10 Nov 2022