Mäklare i Umeå – trygg försäljning

De flesta säljer inte villor varje vecka. Det gör däremot en mäklare i Umeå. Om du ska sälja din villa och vill känna dig trygg, ska du anlita en mäklare.

Tillsammans med din familj har du bott i din villa i Umeå i flera år. Men nu har du fått ett attraktivt arbete i en stad längre söderut. Nu tvingas du sälja din villa Umeå. Du måste få bra betalt för din villa för att ha råd att köpa en ny på din nya bostadsort. Dessutom måste affären gå relativt snabbt.

Det finns hjälp att få. En mäklare kan erfarenhetsmässigt bedöma vad din villa har för värde. Ibland kan det finnas vissa stötestenar. Ditt hus är byggt med blåbetong. Då är det bäst att göra en radonundersökning.

Mäklare i Umeå – styling

Du tycker själv att ni har en vacker bostad som är hemtrevligt möblerad. Mäklaren håller med, men har ändå lite synpunkter. Ni har alldeles för mycket möbler för att en köpare ska kunna se villans potential. En mäklare i Umeå arbetar med en skicklig intredningsexpert och inför fotografering “stylar” ni om bostaden.

Nu är det dags för visning och efter en del budgivning börjar affären bli klar. Köparen vill dock göra en besiktning för att se om några dolda fel finns i villan. Besiktningen gick igenom och nu är det dags för avslut. Mäklaren förbereder alla formalia och ni bestämmer möte på en bank där alla papper skrivs under. Och inte minst, köpeskillingen sätts in på ditt konto.

21 Nov 2022