Mäklare för dig som vill bli överraskad i Södertälje

Mäklare i Södertälje säljer inte bara vanliga lägenheter och hus. De kan ha betydligt mer spännande objekt till salu, som kanske överraskar dig helt.

En mäklare i Södertälje gör mer än bara säljer lägenheter. Han eller hon säljer naturligtvis hus och villor också, och ibland även lokaler till fastigheter eller större industribyggnader. Fråga runt vad som finns ute på marknaden just nu. Du kanske blir överraskad.

Kanske hade du tänkt dig att sälja din lägenhet och köpa en villa. Men när du väl ser vilka spännande objekt som din mäklare i Södertälje har att erbjuda, kanske du tänker om. En industrilokal kan (med rätt tillstånd från kommunen) göras om till en riktig drömbostad. Se bara till att kolla vilken typ av verksamhet som funnits där tidigare.

Mäklare värderar din bostad i Södertälje

Men första steget till att hitta något nytt och fascinerande renoveringsobjekt, är naturligtvis att sälja bostad i Södertälje. Den bostad du redan har, alltså. Du gör klokt i att sälja innan du köper nytt. Då får du full koll på dina faktiska ekonomiska förutsättningar, vilket är en fördel när det kommer till att drömma sig bort mot nya äventyr.

En mäklare hjälper dig värdera din lägenhet till ett pris som överensstämmer med marknaden. Du ska inte behöva åka på någon oönskad överraskning vad gäller slutpriset på din lägenhet. Det räcker med att bli överraskad av din egen oväntade vilja att köpa en industrilokal och göra om den till en pangbostad.

1 Sep 2022