Mäklare på öarna runt Kungsholmen

Mäklare på Kungsholmen säljer inte så många villor. I alla fall inte inne på “riktiga” Kungsholmen. Ute på Stora Essingen är utbudet villor desto större.

En mäklare på Kungsholmen har inte så många villor att erbjuda. Men desto fler magnifika bostadsrätter. På Kungsholmen kan du hitta några av Stockholms allra finaste lägenheter. Inte minst om du söker dig till området runt Stadshuset. Där är husen pampiga, takhöjderna höga och kungsbalkongerna lyxigt och imponerande stora.

Gränsen mellan Kungsholmen och Stockholm city är minst sagt flytande. Den är ju gjord av vatten! Kungsholmen är nämligen en ö, vilket gör att det finns många bostäder i stadsdelen som bjuder på en magnifik utblick över vattnet. För dig som lider av vattenskräck, kan området runt Fridhemsplan vara intressant. Där är det mer biltrafik och citykänsla som råder.

Mäklare säljer villor i närheten av Kungsholmen

En mäklare på Kungsholmen har full koll på alla delar av ön. Glöm inte heller att öarna Lilla och Stora Essingen brukar räknas till Kungsholmen, även om de egentligen är stadsdelar helt i sin egen rätt. Lilla Essingen når du över bron ett stenkast från DN Skrapan.

Stora Essingen kommer du till om du fortsätter över Lilla Essingen och tar bron över mellan Essingeöarna. Och här kan du hitta alla de villor som inte finns på “riktiga” Kungsholmen! Riktigt ståtliga hus, faktiskt, med åtråvärd utsikt över vattnet. Så du som letar bostad på Kungsholmen men inte gillar lägenheter bör verkligen ta ett besök över till Essingeöarna. Kontakta en duktig mäklare via denna sajt: mäklare-kungsholmen.se

16 Aug 2022