Mäklare rapporterar att hemvändarna är på väg till Sundsvall

Mäklare i Sundsvall vet att en ny tid är här. Eller en nygammal, beroende på hur man ser det. Folk har börjat flytta hem till Norrland igen från Stockholm.

I dag uppges en ny trend vara skönjbar. Folk som en gång lämnade sina små hemstäder för storstadens sus och dus flyttar hem igen. Särskilt märkbart är detta i mellanstora städer som Sundsvall. Mäklarna i staden har ett digert jobb, när de ska trolla fram lägenheter till alla hemvändare.

Även människor som påstått att de ALDRIG skulle flytta tillbaka till Sundsvall igen, dyker plötsligt upp på visningarna med man och barn i släptåg. De stora bostadsytorna och den rena luften i Norrland anges som ett av skälen till att de flyttar tillbaka. Hornsgatans avgaser kan slänga sig i väggen, med andra ord.

Mäklare i Sundsvall fixar gräsmattor åt barfotafötter

Dessutom visar det sig snabbt att bostadspriserna är helt annorlunda hos en mäklare i Sundsvall än hos en dito i Stockholm. I Sundsvall får du mycket för pengarna, till skillnad från de två rum och kök som familjen varit hänvisad till på Södermalm. Uppe i Sundsvall får du ett helt hus.

Och även om det inte låtit så tidigare, så har villadrömmen legat och pyrt i bakhuvudet på många av de som flyttat från mindre kommuner till huvudstaden. Barndomens gräsmattor är något de flesta vill kunna ge sina egna barn. Det kan en mäklare i Sundsvall enkelt lösa åt dig och din familj.

25 Sep 2022