Markiser för lata dagar på Lidingö

Soliga varma dagar är det inte många som tackar nej till. Men att sitta under markiser på Lidingö och äta lunch eller bara vila är inte heller så dumt.

Dagarna var underbara och personalen hade för vana att gå ut och sätta sig på terassen när lunchen kom. Att få komma ut och få lite sol var något som de flesta uppskattade väldigt mycket. Så plötsligt steg temperaturen till den grad att de flesta valde den svala matsalen istället. Chefen Nils märkte att det gjorde personalen nedstämd.

Personalen sade att de gärna ville sitta ute i det fina vädret men att det var allt för varm. Solen slog ner på dem med all sin kraft och istället för att få energi hade de upplevt att de blev allt tröttare. När de kom tillbaka efter lunchen tedde sig arbetsplatsen dyster och arbetslusten sjönk.

Markiser ger arbetslusten tillbaka

Nils bestämde sig för att se vad han kunde göra då personalens välmående var viktigt både för honom och produktiviteten. Det tog inte lång tid innan han visste vad han skulle göra och knappade in numret till ett företag på Lidingö som sålde och satte upp markiser i olika varianter.

Vid sin kontakt med företaget fick han förslag och hittade så småningom en markis som manövrerades med fjärrkontroll. På så vis kunde de använda den när den var som varmast och ta in den när det var svalare dagar och solen var lagom varm. Han kände sig nöjd med valet och hoppades att den skulle få personalen att luncha ute igen. Se över utbudet av markiser från detta företag: markiserlidingö.se

6 Oct 2022