Motivation och stöd för att fortsätta din jobbsökning

Att vara utan arbete under en längre tid kan ibland påverka ens motivation och engagemang i jobbsökandet. Genom tjänsten för att integrera och matcha kan du få motivation och stöd för att fortsätta din jobbsökning.

Experter kan hjälpa dig att återuppväcka din motivation och ge råd om hur du kan hantera eventuella motgångar och utmaningar. De kan erbjuda stöd och uppmuntran för att hjälpa dig att behålla fokus och engagemang i din jobbsökningsprocess.

Genom att ha en personlig mentor och stödperson vid din sida kan du känna dig motiverad och trygg i att fortsätta din strävan efter att hitta jobb med rusta och matcha.

Anpassad och individuell hjälp för att öka dina chanser på arbetsmarknaden

Det som gör tjänsten för att integrera och matcha unik är att den erbjuder anpassad och individuell hjälp som är skräddarsydd efter dina behov och förutsättningar. Oavsett var du befinner dig i livet och vilka utmaningar du möter kan experterna skapa en strategi som hjälper dig att öka dina chanser på arbetsmarknaden.

Genom personliga möten och samtal kan experterna lära känna dig och förstå dina styrkor, svagheter och karriärmål. De kan sedan utforma en plan och erbjuda stöd och resurser för att hjälpa dig att nå dina mål och få det arbete du strävar efter.

9 Aug 2023