Nödvändigt inbrottslarm i Stockholm

Många butiker anser att inbrottslarm är viktiga, inte bara i Stockholm. Däremot kan kraven som ställs skilja en del. Företag med mycket utrustning eller dyra produkter kan ha större krav.

André och Sebastian hade bestämt sig för att öppna ett företag som sålde märkesväskor, då det var något som de båda var intresserade av. Istället för att öppna en butik bestämde de sig för att sälja sina produkter online. På så sätt slapp de dyra butikskostnader i stan och kunde ha bättre priser.

De hyrde kontor och lager i ett industriområde för att få ner kostnaderna. Detta betydde att säkerheten nu var dubbelt så viktig, eftersom området ofta låg öde nattetid. De började därför titta på företag som arbetade med inbrottslarm i Stockholm.

Inbrottslarm med tillägg för lager

Efter att ha träffat ett säkerhetsbolag och diskuterat sina behov var allt äntligen klart. De skulle få ett inbrottslarm som passade deras verksamhet. I tillägg till detta skulle det installeras passersystem och övervakningskamera. Tryggare kunde det knappast bli. Brandlarm var givetvis även beställt av samma firma.

Säkerhetsbolaget skred till verket redan följande vecka, då hyreskontraktet började gälla. De var effektiva och fick allt på plats på kort tid.

Några dagar senare anlände första leveransen och hemsidan blev klar. De hann inte ens sätta ut en annons innan beställningarna började rulla in. Nu var de extra glada över säkerhetssystemen, då det verkade bli nödvändigt att beställa ett betydligt större lager. Verksamheten kunde inte ha startat bättre—det var båda verkligen överens om.

25 Jan 2022