Olika stilar vid lägenhetsrenovering i Stockholm

När hantverkare gör projekt för privatkunder blir varje lägenhetsrenovering i Stockholm unik. Allt görs enligt kundens egna önskemål om färg och interiörer.

När det äntligen blev dags för lägenhetsrenovering i Stockholm var det inte så enkelt som paret Kristiansson trott. När en lägenhet ska göras om finns det givetvis möjlighet att ändra sig senare men det kan kosta en hel del. Så frågan de ställde sig där de satt vid köksbordet var vilken stil de ville ha på sitt hem.

Det fanns många stilar de gillade. De hade tänkt helvitt kök med enstaka detaljer i skarpa färger men insåg att de troligtvis skulle tröttna ganska snart. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka i veckor började en plan ta form. Köket skulle bli ljusgult och vitt. Andra färger fick bli på gardiner och andra detaljer.

Lägenhetsrenovering gick från förvirring till perfektion

De fann ett företag i Stockholm, med goda vitsord, som jobbat mycket med lägenhetsrenovering. Hantverkare kom för att mäta och se vilka nyanser som passade bäst. Denne lyssnade intresserat och nickade gillande och kom sedan med några egna idéer. Som om de hade funderat på golvvärme exempelvis i badrummet? Eller en fondvägg i deras sovrum.

Under renoveringen flyttade paret till stugan som låg straxt utanför Stockholm. De skulle bara vara ivägen och dessutom ville de slippa allt stök. Efter några veckor tittade de förbi lägenheten. Förvånat fick de veta att det nästan var klart. De tog en titt och log nöjt. Glada att de snart kunde flytta hem och njuta av sitt vackra hem.

10 Sep 2022