Rent och fint i alla vrår och utrymmen

Alla mår vi bra av att det är städat och snyggt runt omkring oss, vare sig det är hemma eller på arbetet. När det gäller städning så finns det flera områden som ofta glöms bort, men som är viktiga.

Alla människor lägger ned olika mycket tid på städning. En del städar lite grann varje dag för att hålla det rent och fint runt omkring sig, andra lägger knappt ned en timme i månaden på städning. Det ser olika ut helt enkelt och alla mår vi bra av olika saker. Städning kanske inte är lika viktigt för dig som det är för mig, men det måste få vara helt okej.

När det gäller städning av hemmet så handlar det ofta om damning och dammsugning någon gång per vecka. Sedan ska toaletterna städas också så klart. Men dessa behöver sig en omgång både en och två gånger i veckan för att det ska vara sanitärt.

Städhjälp

Bor man i lägenhet, alltså i ett hyreshus där det finns en tillhörande trappa och trappuppgång, så behöver även denna få sig en städning då och då. Man vill gärna att det ska se fint och städat ut både för en själv men också för de gäster som kommer och ska besöka någon. En trappuppgång med en massa grus, smuts och smält snö är till exempel ingenting som är särskilt trevligt att gå in i. Många hyreslägenheter har en firma som kommer och rengör och städar i trapphuset. Behöver ni hjälp med trappstädning i Stockholm? Kika online.

14 Mar 2021