Rörmokare Kungsholmen - en trygg badrumsrenovering

Det finns två rum i bostaden som hamnat i ett större fokus än tidigare. Både badrummet och köket är de rum som svensken i en större omfattning väljer att åtgärda i samband med renoveringar.

Inte sällan så syns detta i samband med lägenhetsförsäljningar i Stockholm där exempelvis en badrumsrenovering kan ske i syfte att maximera vinsten - eller som en följd av att den nya ägaren vill sätta en egen prägel på bostaden. Oavsett vilket så är det extremt viktigt att en badrumsrenovering sker på ett fackmannamässigt sätt och att du väljer att anlita en rörmokare på Kungsholmen för delar av - eller hela - projektet.

Det som tyvärr börjat visa sig är att många av de renoveringar i badrum som skett håller en undermålig kvalitet. Detta har skapat fler konflikter och tvister mellan köpare och säljare - och mellan privatpersoner och försäkringsbolag.

Anlita en rörmokare på Kungsholmen

En badrumsrenovering är ett extremt komplext projekt där misstagen får helt andra konsekvenser än vad de kan få i samband med att man exempelvis renoverar i en hall eller i ett vardagsrum. Fukt och vatten är naturliga inslag i ett badrum och minsta fel i samband med en renovering kan leda till både fukt- och vattenskador.

Vem ska betala dessa? Det som kommer som en överraskning för många är att försäkringsbolag ställer höga krav på ett fackmannamässigt utförande och komplett dokumentation om exempelvis en fuktskada visar sig i ett badrum. Vem har gjort jobbet? Har du gjort jobbet själv så har du också, i och med detta, problem med att få ersättning av försäkringsbolaget - oavsett vilket du har.

Väljer du att anlita en rörmokare på Kungsholmen så har du garantier att luta dig mot. Om något, mot förmodan, skulle gå fel så har du också svart på vitt att jobbet skett i enlighet med de regler som finns gällande arbete i våta utrymmen. Idag finns rörmokare på Kungsholmen som har kapacitet att ta sig an en badrumsrenovering hela vägen från start till mål - enligt totalentreprenad - och det är en lösning som ger dig en enorm trygghet. Renovera gärna, men gör det på rätt sätt!

Via denna hemsida kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en erfaren rörmokare: rörmokarekungsholmen.nu

6 Nov 2022