Rolig badrumsrenovering i Stockholm

Tänk så kul att få göra om ett badrum som inte förändrats på flera sekel. Men vilka regler gäller egentligen när man gör en badrumsrenovering i Stockholm?

Man brukar säga att allt är svårt innan man provat. Men sanningen är att när det kommer till badrumsrenoveringar tycker man ofta att det verkar enkelt tills man har provat. Inte nog med det. Om det skulle bli fel och en vattenskada blir resultatet skulle man få göra om allt utan att få hjälp av försäkringsbolaget.

Nej, nu var det viktigt att tänka efter på vad som var ekonomiskt och vad som var rätt. Det var precis vad Erik tänkte när han stod och såg på sitt badrums alla skavanker. Det var inte renoverat sedan urminnes tider och kunde behöva tas om hand av en duktig person som kunde badrumsrenovering.

Badrumsrenovering ett stort projekt

När hantverkaren kom för att se en framtida badrumsrenovering i Stockholm och diskutera vad som skulle göras förstod Erik vad han med nöd och näppe klarat sig undan. De skulle lägga in golvvärme på det nya badrumsgolvet och en handduksvärmare skulle upp. Allt det och lite till innan de kunde börja sätta kakel och klinkers.

Så när det var gjort skulle de få en modern dusch och när badrummet var så stort hade frun fått sin vilja igenom med ett badkar. De hade givetvis även köpt ny toalett och två handfat som det numera skulle vara hade han förstått. När de talat klart var Erik tacksam att han tagit besltutet att ringa byggfirman.

3 Oct 2022