Sälj bostaden i Strängnäs och gör en bra affär

Går man i säljtankar är det äntligen dags att göra slag i saken. Att sälja bostad i Strängnäs med mäklare är alltid en bra affär för både köpare och säljare.

Astrid tittade sig runt i hemmet som hon och Rune bott i sedan de gifte sig. Det var barndomshemmet för alla tre barnen de fått. Så många roliga minnen de har haft i huset. Alla kalas, middagar, vänner och samtal som passerat genom åren.

En del grannar hade flyttat efter hand. Numera var det blandat med grannar som både bott där länge och sådana som nyss flyttat hit. Även om den prunkande trädgården varit både henne och Rune kär började det bli jobbigt att ta hand om den. Robotgräsklippare i all ära, men den rensade inte ogräs eller tog bort nedfallna äpplen.

Sälja bostaden och få nya möjligheter

Det var dags att hon tog samtalet med Rune om att de skulle sälja. Det skulle knappast bli några problem med att sälja bostad i Strängnäs det visste hon, köparna stod på kö. Kanske kunde de köpa en insatslägenhet istället eller bara hyra en bostad. En mindre lägenhet med färre rum och kanske en balkong - det vore en dröm, tänkte Astrid.

Barnen hade köpt egna hus numera och var inte intresserade av att ta över barndomshemmet. En ny barnfamilj skulle vara perfekt här, låta små fötter springa barfota runt här som deras egna barn gjort. Låta barnen spela fotboll och leka kull på gräsmattan och nalla vinbär i smyg från grannens buske.

23 Jul 2022