Snyggaste golvet på kontoret

Hur ska ett snyggt och funktionellt kontorsgolv vara, enligt dig? Ta reda på vilka behov ni har på kontoret och välj ett golv som är tåligt och som passar att visas upp för alla era kunder.

Om du blundar och tänker dig hur det ser ut på ett kontor, vad ser du då? Troligen svarar de flesta att de ser skrivbord och skrivbordsstolar. Därefter kommer säkert telefoner, datorer och pärmar. Listan kan göras lång, men troligen kommer ordet golv mycket långt ner på listan. Ett kontorsgolv är något som bara ska finnas, men som sällan uppmärksammas. Inte så länge som det fyller sin funktion och är passande i utseende och skick. Men vad är då ett passande kontorsgolv för dig?

Synas utan att synas

Många strävar efter att verka utan att synas. Så är det även när det gäller golvet på ett kontor. Det är ofta golv som ska hålla en snygg men sober ton. Golv som inte ska sticka ut för mycket, på varken ett bra eller dåligt sätt.

Men hur väljer du ett golv som passar till ditt kontor? Du vill säkert ha ett golv som speglar vad ni gör på kontoret och som även sänder en känsla av hur framgångsrika ni är. Tänk på att det ska vara ett golv som är bekvämt att gå på för din personal, men som samtidigt är lätt att göra rent. Undvik även golv som lätt ser smutsiga ut och golv som lätt går sönder, av vassa klackar till exempel.

13 Jul 2021