Städning och fönsterputs i Stockholm

Att hålla rent och snyggt är viktigt när man har en butik. Första intryck kan avgöra om kunden vill ta en titt eller vända om och gå. Har man fullt upp finns städning i Stockholm till hjälp.

Berits butik låg perfekt beläget på shoppinggatan och en strid ström av potentiella kunder passerade varje dag. För att visa upp bästa sidan hade hon hyrt in en dekoratör som hjälpte till med skyltfönstret som täckte hela ytterväggen. Annars gjorde hon det mesta själv. Städade i butiken och på kontoret, som egentligen bara var en skrubb med ett skrivbord.

Hon insåg med det samma att fönstret skulle behöva en professionell hand. Ett flammigt fönster gick helt enkelt inte för sig. Tipset på ett företag som utför fönsterputs fick hon av ägaren av sko butiken vid sidan om henne.

Fönsterputs och städning

Adriana, städbolagets representant kom förbi och de diskuterade möjligheterna som fanns. Butiksägaren kunde själv boka in de tjänster som önskades. Tänk hon skulle kunna få lediga kvällar. Tanken var så lockande att hon tillslut bestämde sig.

Städbolaget skulle komma på måndagar och torsdagar. Dammsuga, torka golv och damma både butiken och kontoret. De andra dagarna skulle hon själv göra lite lättare städning. De skulle dessutom ta hand om hennes skyltfönster. De hade erfarenhet och hon lät dem bestämma över när det skulle göras.

Butiken doftade rent när hon steg in i lokalen efter första dagen med städfirman. Hon log, tänkte på makens glädje över att för första gången på länge få ha henne hemma en hel kväll.

25 Jul 2021