Styr accessen med ett passersystem för BRF

Många företag använder sig idag av olika typer av passersystem, och det är något som även en BRF kan använda. På det viset blir det lättare att styra över vilka som får komma in i lokalen.

Behöver ni ett passersystem för BRF? Ett passersystem gör det lättare att styra över vem som kan komma in var och när, och det kan vara mycket smidigt att ha i en BRF idag. Kanske är det någon som har flyttat och har tagit extra kopior på nycklarna, eller så kan det vara någon som har tappat bort sina nycklar. I båda dessa fall kan det då vara lätt att ovälkomna gäster tar sig in i bostäder eller allmänna ytor. Men med ett passersystem kan man själv lätt stänga av en access när man vill. Ni kan också själva välja ifall ni vill ha taggar eller något annat.

Passersystem med många funktioner

Ett passersystem är inte bara ett enkelt sätt att styra över vem som kan komma in i en bostad, eller i huset i stort. Med ett passersystem kan du enkelt lägga in vem som har hyrt husets bastu eller gemensamhetslokal. Du kan styra över vem som har tid i tvättstugan med mera. Det gör att du och de boende får ett enklare liv och dessutom ett säkrare liv. För det går ju även att tillfälligt lägga till, eller dra ifrån, sådant som hantverkare och andra som behöver kunna komma in i föreningens lokaler vid ett begränsat tillfälle.

25 Oct 2021