Utomhusreklam ger stor exponering

Många företag har svårt att tänka utanför boxen då det kommer till marknadsföring. Man annonserar pliktskyldigt i någon branschtidning och man kanske sätter in några annonser i de lokala tidningarna. Detta ger sällan den effekt man hoppats på och till det höga pris som man faktiskt betalar så är det definitivt att anse som ganska bortkastade pengar.

Att fler och fler börjat skapa en digital närvaro är bättre då det handlar om relativt små kostnader och att man faktiskt också finns där kunderna är. Exempelvis SEO är riktigt bra sett till detta där ett företag kan få hjälp med att ranka högt under ett specifikt sökord på Google och genom detta också A) få fler besökare och B) få besökare som de facto är intresserade av den tjänst eller produkt man säljer.

I övrigt så skulle vi rekommendera en annan lösning i form av klassisk utomhusreklam. Många tänker inte på vilken enorm kraft som kan finnas i exempelvis en fasadvepa på en kontorsbyggnad. Alla som går förbi lägger märke till den och alla registrerar företagets namn - något som innebär att det berömda fröet av igenkänning är sått.

Stora fördelar med utomhusreklam

Ser man till fasadvepor så kan man även tänka längre och större i den frågan. Genom att anlita en partner inom utomhusreklam som har tillstånd att hänga fasadvepor på attraktiva fastigheter - exempelvis centralt i stan - så kan man också nå hur många som helst.

Det är inte bara på internet folket finns, eller hur? Den fysiska handeln, behovet av att träffas och att exempelvis gå på konserter, på restauranger och idrottsevenmang finns fortfarande - och med rätt utomhusreklam så kommer ditt företag att synas för alla dessa människor.

Idag kan även utomhusreklam vara med digital och rörlig. Genom att hyra annonsplats på digitala skärmar så kan du visa upp vad ni erbjuder - och göra det under rätt tidpunkter och för helt rätt målgrupper. Dooh, som denna marknadsföring kallas, är en flexibel typ av utomhusreklam som visat sig fungera riktigt bra. Våga ta steget ut i det fria - välj även att annonsera utomhus!

2 Apr 2023