Vem tar hand om er trappstädning?

När det kommer till hygienen i trappan är det extra viktigt att den skötts på rätt sätt. Där är många människor som går ut och in dagligen och sprider både smuts och bakterier omkring sig.

Trappstädning ska skötas på ett bra och ordentligt sätt. Många människor går dagligen ut och in ur trapphuset. Genom att sköta städningen som man ska hjälper man även till att hålla borta smuts och bakterier, man håller även borta virus till viss del. De som arbetar med städning vet hur de ska göra det för att få det rent. De har olika medel som är effektiva och avlägsnar bakterier och virus.

Medel som dödar bakterier

När man städar i trapphuset är det inte bara golvet att tänka på, utan även räckena, både ovan och undersidor. De är nästan extra viktiga då olika människor håller i dem varje dag. Detsamma gäller handtagen. Allt detta slipper ni tänka på om ni tar in ett företag som vet vad städning är. De kommer utföra jobbet bättre än förväntat. Har ni hiss städar de även i den, även där krävs noggrannhet då många händer trycker på knapparna. Städarna kommer utföra ett noggrant städjobb så att alla blir nöjda. Städarna tar med sig sina egna medel och städverktyg, så det är inget ni behöver tänka på.

Det ni kan tänka på är att fråga vilka medel de använder sig av. Det finns idag miljövänliga medel som är lika effektiva som andra alternativ. Att välja ett miljövänligt medel är ett steg i rätt riktning. Tänk även igenom huruvida medlen bör dofta eller inte. För starka dofter kan vara problematiskt för vissa.

Många alternativ

Det finns många olika företag att välja mellan, framförallt om du bor i t.ex. Stockholm. Du hittar olika företag genom att söka på nätet. Det kan vara svårt att veta vilket företag du ska välja. Ring gärna runt och fråga om offerter för att göra valet enklare. Du kan även kolla in tidigare recensioner. Det positiva med städföretag är att du själv kan välja hur många gånger i månaden du vill få det städat. Vill du att de kommer 1 gång i veckan eller 2 gånger i månaden? Valet är ditt. Med hjälp att ett seriöst städföretag kommer trappan hållas skinande ren, bakterierna och smutset som samlas på hög kommer effektivt hållas borta. Gör rätt val och låt någon annan sköta städningen. Läs mer om trappstädning på denna hemsida: https://www.stockholmtrappstädning.se 

23 Oct 2020